Внос на автомобили по поръчка

Лъкшъри карс може да достави избран от вас автомобил по поръчка от Германия, Южна Корея и САЩ. С изградена мрежа на най-важните световни пазари, нашата фирма може да съдейства за закупуването на избран от вас автомобил по поръчка на клиента.
Как работим – с вас ще седнем и ще изберем вашият автомобил по поръчка – марка, модел, година на производство, ниво на оборудване и т.н. С нашата изградена мрежа на най-важните пазари в света разполагаме с реално неограничен каталог от предлагани автомобили. След като изберете вашият автомобил по поръчка, заплащате половината от крайната сума, за която сме се споразумели да внесем автомобила. Като ние ще ви покажем реалната му цена при закупуване в Германия, Южна Корея или САЩ и ще изчислим нашата комисионна, акцизи, ДДС, доставка до България и т.н. Кога то се съгласите и заплатите аванса, започва голямото чакане. Вие не трябва да правите нищо друго освен да имате търпение за доставката на вашият автомобил по поръчка. Ние ще се погрижим за доставката до България, обмитяване и всички подробности по хомологацията за България.

Коли от Германия

Доставка на автомобил по поръчка от Германия

С изградена мрежа от няколко авто къщи в Германия ние може да ви намерим най-подходящият автомобил. Било то луксозен или от среден клас. Нашите автокъщи имат достъп до голям каталог от върнати автомобили от лизинг на Мерцедес, БМВ и Порше. Колите са със сервизна гаранция и проверени преди да бъдат предложени на пазара, като някой от тях все още са в заводската си гаранция. Тя е с покритие и в България!
Доставката на един такъв автомобил по поръчка може да се случи до 72 часа след плащане на аванса!

Коли от САЩ

Доставка на автомобил по поръчка от САЩ  

Ние работим с най-големите търгове на автомобили в на американският пазар директно. Така имаме достъп до най-изгодните автомобили директно от търговете. Така може да предложим най-бързата и изгодна доставка до България. На търговете няма само коли с щети. Директната ни комуникация с търговете ни предоставя възможността да имаме достъп и до оферти без щети или след възстановяване във фирмените сервизи. Така те ни гарантират високото качество на предложените автомобили.
Разбира се най-изгодно идват автомобилите с щети. Разполагащи с хора на място на търга ние може да оценим щетата с много висока точност. Така предварително може да изчислим стойността на ремонта и по този начин да  дадем крайната цена на автомобила по поръчка. С дългогодишният си опит и изградената мрежа от партньорски сервизи ние може да съдействаме за поправяне на вашият автомобил по поръчка в България, като така ви спестим между 20% и 30% от пазарната му стойност.
Доставката на един автомобил по поръчка от САЩ се осъществява между 2 и 3 месеца. След като автомобилът пристигне в София, ние задължително ще проверим техническото му състояние. В зависимост от състоянието на автомобилът вие ще може да разполагате с вашият нов автомобил по поръчка от 2 до 4 месеца, след като сте направили поръчката и сте заплатили договореният аванс.

Коли от Корея

Доставка на автомобил по поръчка от Южна Корея

Лъкшъри карс е официален представител на един от най-големите дилъри на автомобили втора употреба в Корея. Пазара там е силно регулиран от държавата, като всички са стимулирани да заменят автомобилите си на всеки 2-3 години. Така има достъп до много автомобили на много конкурентна цена и оборудване. Поради спецификата на пазара може да се поръчат и автомобили не предлагащи се в Европа – като този Hyundai New Sonata,  наличен в България или тази KIA K8 автомобил по поръчка.
Най-интересните предложения са тези на автомобили на прупан бутан – течна фаза. Това е патентована технология на Hyundai, за впръскване директно на газта в двигателя в течна фаза под високо налягане. Така се запазва динамиката на бензиновият двигател, а се използва ниските разходи на двигател с газова уредба. Автомобилите са проектирани и произведени да се движат само на газ течна фаза и нямат резервоар за друго гориво.
Може да разгледате наличните ни автомобили, да разгледате някой от поръчаните и пристигащи в България автомобили или да си изберете такъв по поръчка от сайтовете за автомобили, като Autowini или KB Cha Cha Cha.
Доставките от Корея на автомобили по поръчка пристигат за около 3 месеца. След като изберем колата, нашите партньори ще започнат процеса по разрешение за износ. Понеже пазара е силно контролиран, всяка една кола за износ се проверява за технически дефекти, неизправности и т.н. Ако има такива те задължително се отстраняват на място! Така колите пристигащи от там са готови за регистрация и са в перфектно състояние. За това всички коли от Южна Корея са с гаранция 1 година (с възможност за закупуване на 2 година). Също така ние поддържаме склад от оригинални резервни части, като осигуряваме навременна  поддръжка за вашият автомобил по поръчка.
Разбира се може да разгледате и нашите налични автомобили или тези с предстоящ срок на доставка. Така ще си спестите дългото чакане на доставката, а ще се насладите на качествен автомобил втора употреба.