Заместващ автомобил

Luxury cars - заместващ автомобил може да предложи на своите клиенти различни условия и услуги при поддръжката на тяхната кола.

Заместващ автомобил
За нашите клиенти избрали да закупят допълнителна гаранция за техният автомобил, предлагаме заместващ автомобил по време на техният ремонт или поддръжка. Така закупувайки си кола вие си гарантирате наличността и през цялото време. Без да се притеснявате, че ще останете без нея, когато тя е за смяна на масло.
Колите които заместват вашият автомобил са от наличните автомобили КИА и Хюндай, отговарящи на класа кола, която вие притежаваге.Наем на автомобил
Имате гости и ви трябва допълнителен автомобил или просто ви трябва по-голям автомобил за семейната ваканция? Няма проблем. С опит в бизнеса с автомобили под наем от над 15 години, ние може да усигурим сигурен и надежден автомобил под наем. Всички наши автомобили се предлагат с включени всички застраховки и такси предварително, за да не останете изненадани при приключване на наема. А и да си гарантирате безпроблемното ползване на автомобила по време на наема.