За нас

Luxury cars - внос на автомобили е създадена, като естествено развитие наВнос на автомобили, като подразделение отговарящо за вноса на луксозни автомобили от САЩ, Германия, Канада и Южна Корея. В нашият нов офис вие може да изберете най-подходящият за вас автомобил, подбран от нашите консултанти лично за вас
Внос на подбрани луксозни автомобили
С годините ние се научихме, че не може да се прави компромис при вноса на автомобили. Всеки внесен автомобил с проблеми забавя продажбата му и носи негативи за собственика и продавача. Затова ние се научихме да не внасяме автомобили на всяка цена. Ние изградихме мрежа от партньори в Южна Корея, САЩ, Канада и Германия, които преглеждат всеки един автомобил и гарантират за неговото техническо състояние, преди да се подготви вноса на даденият автомобил. Така ние сме спокойни, че нашите клиенти ще останат доволни от направената покупка. Вече над 2000 човека се довериха на нас и останаха доволни от предлаганите от нас услуги.
В Германия разполагаме с ексклузивен договор за сътрудничество с автокъща в Десау, специализирана в доставката на качествени автомобили директно от официални дилъри на Мерцедес-Бенц, БМВ, Порше и Ауди. Като автомобилите могат да се възползват от заводските международна гаранция в Европа. Така ние може да внесем автомобил с качествата на нов, без да се налага да плащате цената за нов автомобил.
Карс БГ 11 ЕООД - внос на автомобили е официален представител на най-големият дилър на автомобили втора ръка в Южна Корея – Ривъртрейд. Те са официален партньор на Корейската държава и лицензирани да изнасят автомобили. Това в Корея може да се случи, само когато докажеш налична техническа база и екип, който да гарантира качеството на изнасяните автомобили. По закон всеки автомобил за износ, се проверява предварително по над 150 пункта за качество. За това ние предлагаме всички наши автомобили внос от Южна Корея с гаранция от 1 или 2 години.
От скоро започнахме вноса на автомобили от САЩ и Канада. Тук работим по познатата за нас схема с партньор на място, който подбира автомобилите и гарантира за тяхното състояние. Както знаете в САЩ и Канада има стриктна регулация за изписване на всички щети и сервизи направени по автомобилите. Така ние не можем да скрием от нашият клиент състоянието на автомобила закупен от нас. Ние предоставяме на всички наши клиенти цялата документация от Clear VIN, където са описани всички предишни собственици, евентуални щети и сервизни поддръжки на автомобила.  
Освен внос и поддръжка
Пак с течение на годините ние се научихме , че с продажбата на автомобил внос от САЩ, Германия или Южна Корея, не завършва нашият контакт с клиента. Напротив – тепърва започва. Защото всеки автомобил се налага да бъде поддържат. За това изградихме серия от партньорски и собствени сервизи за да сме сигурни в качествената поддръжка на предлаганите от нас автомобили внос от цял свят. Всеки автомобил се преглежда предварително и се правят належащите поддръжки. Всеки клиент получава гаранционна книжка с посочени периодите на поддръжка. Така може да разчитате на сигурен партньор. Защото ние не искаме просто да ви продадем кола.
Покрай сервизите ние се сблъскахме и с проблема с наличността на резервни части за предлаганите от нас автомобили внос от Корея, САЩ и Германия. За това направихме собствен магазин за резервни части и склад с над 2500 позиции, който непрекъснато се увеличава. Скоро очакваме да започнем и вноса на части за предлаганите от нас американски автомобили от марките Форд, Шевролет, Додж и т.н.

Лъкшъри карс 11 ЕООД
Адрес на регистрация: София, бул. Александър Стамболийски 196, офис 1
Офис: София, бул. Александър Стамболийски 196, офис 1
ЕИК: 206608495
МОЛ: Елеонора Хардалиева